Det är midsommar

Oh, en sådan nödvändig upplysning...

Andra nödvändiga upplysningar:
Jag har jobbat idag.
Jag jobbar imorgon.
Och på söndag.
Sen har jag en dag ledigt vad det verkar som.
Det är trevligt (både jobbandet och ledighetandet).
Man kan göra mycket bröd med 24 liter vätska.
Och stora summor pengar kan räcka till nästan ingen mat alls.


Möjligheter

"Det är en värld full av liv" för att citera en välkänd disney-sång. En värld full av möjligheter. Möjliga karriärer, möjliga måltider, tvättmedelsmärken att välja mellan (även om alla val inte ackompanjeras av reklamvinjetter). Alla dessa spårvagnar som ständigt går (iaf under högtrafik och om inget har hänt. Som väder tex). Missar man en med andan i halsen behöver man inte vänta särskilt länge på nästa och fram kommer man förr eller senare om än något försenad. Det är inte samma spårvagn, inte samma medressenärer. Kanske bättre, kanske sämre. Kanske har ventilationen lagt av. Kanske hade den gjort det på den man inte kom med. Så svårt att veta.

Ibland är det skönt att veta att nästa vagn går om fyra minuter. Ibland är det deprimerande att veta att det kommer en ny som med största sannolikhet passar den med - dagar då man gärna vill se att det finns en ultimat vagn.

Fåfänga

I min fåfänga strävan efter att vara en god människa äter jag stora mängder sötsaker. För att jag ska bli lika söt innuti som jag är utanpå.

hits