För övrigt

..betraktar jag inte längr Alfakassan som en räddare i nöden utan snarare som det motsatta (trots att "en nöd i räddaren"  inte blir ngn riktigt bra mening.)

Uppdatering.

Jag såg sweeny Todd. Tyckte att det var trevligt. Var lite inne på att gå på bio igår med, men då var vädret på tok för bra (fast jag hade säkert fått hela salongen för mig själv och det hade förstås varit trevligt).


Strålande väder idag igen. Och jag är snuvig. Hoppas vid gudarna att det inte beror på att jag håller på att utveckla ngn form av hösnuva. Vägrar! Annars går saker bra även om det är otroligt mkt att göra just nu. Lägenheten är förbesiktigad och det ska nog ordna sig med den. 

Jag tror

men inget andligt nu. Jag tror på att jag kanske ska gå på bio i kväll. Själv. Jag har börjat tycka att det är väldigt trevligt att göra på det viset. Inga diskussioner om vilken film som ska ses (inte för att jag bestämt mig än för vad som lockar mest idag) och inget småpratande under tiden (kan förstås vara trist ibland). Hur socialt är det egentligen att gå på bio?

Torsdagstrött.

Jag försökte hitta info om en Johanna Rytel på nätet men det enda jag kunda googla fram var diverse artiklar/insändare om hur dålig hon var. Vilket jag förstås inte kan ta ställning till (eftersom jag letade efter henne för att få reda på ngt men bara hittade andras åsikter)...
Jag har förstås inte hunnit lusläsa webben än så ngt ska jag säkert få tag på.

Torsdagar är tröga. Dels för att de är så långa (och inte är jag pigg efter att ha stigit upp 4:20-4:30) och dels (mkt dels) för att jag vet att fredagen är nästan exakt likadan. Men men. Terminen är trots allt slut snart.
Då väntar mer jobb och en massa som ska fixas. Men det är trevliga saker och inget att bli extra torsdagstrött av. 

Efter påsken.

Pust säger jag bara. Vårpust. För vad ska man prata om om inte vädret när man inte kommer på ngt annat. Jo, jag kan länka till en sida jag hittade som tilltalade mig:

http://www.revampvintage.com/

ser kanske inte så mkt ut för världen vid första anblicken. Men den tilltalar mig. Mkt.

Vitkålssoppa är ingen ny favorit.

Värme och en katt på magen är en gamal favorit.

hits